no slide

Aktuelt

Hva med en ny postkasse fra Sifa?

Et nytt design ... god kvalitet ... velg farge selv på større prosjekter ... over 500 solgt ... matchende stativer, både frittstående og vegghengte ... ta kontakt for et godt tilbud! 

 

grÑ

 

 

Endring av dato for levering av varer

SIFA AS har nå foretatt en intern justering av våre systemer/rutiner som medfører at alle våre ordrebekreftelser nå angir dagen varen sendes fra SIFA AS(forsendelsesdato). FOr våre kunder i Trondheim/Stjørdal sendes/leveres varene samme dag.

De av våre kunder som ikke har tilholdssted i Midt-Norge må selv beregne 1 til 2 dager ekstra med transport.

Grunnen til denne endringer er å skape en mer effektiv logistikk internt og dermed også en enda bedre leveransepresisjon ut mot våre kunder.

Melder ellers om en veldig fin start på året - takk til våre kunder!
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vi startet etter sommeren i fjor et større omstilling/fornying/effektiviseringsprosjekt (LEAN) med ambisiøse mål som 30% vekst i produktivitet, halvering av ledetid, halvering av omstillingstider, 30% reduksjon av lagerbehov, 100% leveringspresisjon, 0 kvalitetsavvik  …. over 4000 prosjekttimer senere, her under kyndig veiledning fra konsulentselskapet Valcon … viser månedlige målrapporter at vi er på god vei mot å oppnå disse arbeidsmålene, og at vi faktisk har nådd flere av dem også! 

KVALITET, LEVERANSEPRESISJON og GODT SAMARBEID er vårt mantra! … en god etterlevelse av dette har gitt oss en god utvikling i de siste år!

Vi viderefører nå også dette fornyelsesarbeidet ift vår markedskommunikasjon – ny logo, nyhetsbrev, og ikke minst ny nettside!Ny logo er det vår relativt nye salgssjef Bjarne Aas Farbu som har utformet – en kreativ, foroverlent og trivelig kar som mange av våre kunder allerede har møtt! Ta godt imot ham!Nyhetsbrev vil for oss være en ny måte å kommunisere med våre kunder og samarbeidspartnere – dette vil kun brukes til spennende nytt og viktig informasjon!